Facebook Instagram

Beoordelingen van Bob en Co Monnickendam

Recente recensies van Bob en Co Monnickendam

4 sterren na 323 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was niet zo lekker als anders en er zaten zoete aardappelen frietjes tussen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer een fantastische vegetarische salade gehad. Heerlijke geitenkaas en de salade met heerlijke dressing. Twee weken geleden op een mooi terras gezeten met heerlijk ijs in een leuk schaaltje. Kortom, ondanks dat er gisteren iets mis ging en daardoor de bezorging te laat was is de excuses voor de late bezorging aanvaard, want de salade was zo lekker dat wij de late bezorging zo vergaten. Tip: Regel met de gemeente dat je het terras na de coronacrisis zo mag laten staan. Het is echt heel leuk om daar te zitten. Al is het maar een gedeelte. Tot gauw en ik hoop dat het goed gaat met je bedrijf in de crisis. Vriendelijke groet, Theodora Ederzeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat waren veel kleine stukjes en erg hard

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel slecht. Twee broodjes waren compleet beschimmeld. Wel nieuwe gekregen, maar mijn eetlust en vertrouwen waren weg.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijke frites gegeten! Warm en nog voor afgsproken tijd

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten pas 1 uur en 10 minuten later werd gebracht dan toegezegd via de mail. Het smaakte gelukkig erg lekker.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn we tevreden. 25/6: eten werd half uur te vroeg bezorgd en kinderen nog niet thuis. Na overleg eten weer terug. 3 kwartier later opnieuw bezorgd. Frites en saté waren prima. Milkshakes waren waarschijnlijk dezelfde die een uur eerder bezorgd waren; nu koude melk met een smaakje. Ik mag hopen dat dat niet zo uit de machine komt; anders direct een nieuwe kopen! De ceasar salade was lauw want had bij het warme eten gelegen. Bovendien was de sla niet of slecht gewassen. Een paar happen heb ik gedacht “ach, zand schuurt de maag”. Maar daarna heb ik het opgegeven. De kip, de bacon, de kaas en het ei waren lekker, maar vult natuurlijk niet de maag. Van arremoede maar wat patat van de meiden meegegeten. Echt jammer en niet in lijn met eerdere bestellingen.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima levertijd, k

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat bob bij ons is langsgeweest om de vergeten bestelling te brengen. Hebben we zeer gewaardeerd. We vonden het eten koud. Hebben zelf de friet in de oven warm gebakken. Als tip: schrijf op t doosje welke hamburger er in zit. Nu moesten we de broodjes zelf bestuderen wat t was. Niet coronaproof als je met n groepje eet. Hambugers zouden van ons wat smeuiger kunnen. Waten nu erg doorgebakken. Wellicht ook n tip om op de kaart erbij te zetten dat de garnalen in n deegjasje gefrituurd worden. Wij dachten dat t peel&eat was... hopelijk kunnen jullie hier iets mee. Goedbedoelde tips in ieder geval. Succes en tot snel, jeanne en dick.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel geleverd. Het was top en meer dan genoeg!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk als vanouds en erg goed op temperatuur en de patat is onverslaanbaar in Mdam. De bezorging was alleen half uur na aangekondige bezorgtijd en dat was weer 3 kwartier na de bestelling dus totale wachttijd 1 uur en 15 minuten. Kan wel wat verbeteren denk ik ;-) ik bestel juist direct bij jullie en niet via thuis bezorgd om jullie hun fee te besparen dus wellicht sparen voor extra fiets ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en prima spullen. Ik bestel regelmatig bij Bob lekker makkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen regelmatig en hebben nu eens een jalopeno hamburger geprobeerd. Helaas vond ik hem te droog. De rest van de bestelling was weer uitstekend.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft weer top gesmaakt!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en het eten was nog goed warm. De "kwak" kindermenu's waren leuk verpakt en werden enthousiast ontvangen door de kids. Wij ouders hebben ook heerlijk gegeten. De hoeveelheid was ruim voldoende. M.a.w.: wij zijn zeer tevreden klanten. Thanks!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kibbeling en lekkerbek waren heerlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en vooral verse kabeljauw kibbeling! Wat een traktatie, een echte aanrader. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!! Prima op tijd geleverd. Heerlijk gegeten!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was onze bestelling weer niet kompleet 😌, eerste keer een hamburger te weinig, en deze keer een kroket te weinig. Gelukkig werd ie wel snel nageleverd. 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keren dat we bestelden was alles echt super! Dit keer was de patat veel te slap en echt niet lekker. De nasischijf was te donker, in de hoeken zelfs zwart. Jammer want zoals ik zei waren we super blij met jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker, maar ook vlot geleverd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fab food. Great service. The fish was amazing.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, lekkere burger, lekkere friet. Ik vind de kibbeling (en lekkerbek) icm friet+ een beetje sla wel wat prijzig....

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en lekkere burgers

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd super lekker

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering. Lekker eten voor een goede prijs en leuk dat het kindermenu in een vrolijke doos zat. Mijn neefje vond dat helemaal fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het broodje Merel is de laatste weken niet meer van het hoge niveau als het was. In plaats van een itallaanse bol worden nu dikke plakken brood gebruikt. Eerst dachten we dat de italiaanse bollen op waren, maar gisteren hadden we voor de vierde keer de boterhammen. Ook de kip is anders: voorheen waren het grote gegrilde stukken kip, nu zijn het kleine stukjes die een stuk droger zijn. Al met al smaakt het broodje Merel een stuk minder lekker...

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling mooi op tijd, warm, goed verpakt en prima van smaak.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het niet zoals wij gehoopt hadden , vonden de ossenhaas saté niet echt lekker en bij de kip salon zat geen knoflook saus bij zoals omschreven, carpaccio burger was wel goed , prijs kwaliteit verhouding kon zeer zeker beter in vergelijking met de omliggende middenstanders . Wij bestellen iedere week bij een andere middenstander vanwege het steun bieden tijdens de Corona tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle bezorging. Grote porties.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij bob en Co.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Super patatjes!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, op het afgesproken tijdstip was alles klaar. Lekker gegeten

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker snel vriendelijk

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was lekker, genoeg en goed op temperatuur (net als de friet die er bij zat). De salade was gevarieerd en vers

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Je word netjes op de hoogte gehouden van je bestelling via mail. Heerlijk eten! Bestel hier snel nog eens.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was heerlijk maar de hamburgers waren lekker maar veel te zout. De bezorging was een half uur later dan via de mail aangekondigd met daarbij een gescheurde tas. Ik denk dat het door de drukte kwam dus wij bestellen volgende keer weer bij Bob!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd heel tevreden met de kwaliteit en de bezorging. Helaas waren de hamburgers en cheeseburgers deze keer erg (te) pittig. Misschien uitgeschoten met de peper?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg goed en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Alles was even lekker. Dank jullie wel en tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk! Onze favoriete zijn; Caesar salade, veggie broodje, alle burgers en natuurlijk de patat!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel super lekker en ondanks dat we maar met z’n 2e zijn en dus ook niet heel bestellen wordt het met veel enthousiasme gebracht!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Goed heet en krokant. Heerlijke maaltijd van goede kwaliteit. Aanrader. Top.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals belooft!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker 👌🏻

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hamburgers en heerlijke friet. Bezorging op tijd en alles nog goed warm

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker bestelling precies op tijd8

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele snelle bezorging en een heerlijk broodje

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede produkten en voortreffelijke bereiding! Veel keuze mogelijkheden aan mooie gerechten. Service is top! Goede prijskwaliteit.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kibbeling was goed, patat erg slecht, de helft weg kunnen gooien! Jammer!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger en de kwaliteit van het eten is ook goed.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ceasarsalade was heerlijk, ik heb er van genoten. Ook de bezorging was goed, netjes voor de deur gezet en gewacht. En mij een smakelijk eten gewenst, super

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Truffel burgers besteld, lekker knapperig broodje met een goed stuk hamburger, perfect op smaak en lekker sappig. Mag wat meer saus op 😊 Ga ze zeker weer een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, snelle bezorging en heerlijke verse salade!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten maar jammer dat de prijs recent behoorlijk omhoog is gegaan (met name de hamburgers). Zal derhalve minder vaak komen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk👍

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten alleen was niet heel warm. De tijd van levering was binnen 1/2 uur dus prima. Misschien is het een idee om bij de betaling een optie van fooitje voor de bezorger in te bouwen. Door deze coronamaatregelen hebben ook de bezorgers het zwaar.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een kwartier te laat Patat was zonder oorlog Hamburger frikandel en zalm waren erg lekker

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm, salade wel ?

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere mixidgrill met heerlijke huisgemaakte patat en 3 lekkere sausjes en slalade echt een aanrader

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De asperges met zalm waren heerlijk.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel! Warm en super lekker .. dank voor de service!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het broodje hotdog/ worst was heel kaal. Broodje en worst, that’s iT. We hadden uitjes etc en saus erbij verwacht. Of de mogelijkheid dat erbij te bestellen. Ook de hamburger was zeer mager aangekleed met een en ander. Jammer. De friet overigens heerlijk!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke asperges met zalm, gekookte aardappeltjes en hollandaise sauz. Smaak en temperatuur waren prima. Lekker gegeten en de bezorging was perfect op de afgesproken tijd.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Ik miste alleen groente (wel champignons) maar dat zal inherent bij dit recept zijn. Verder zal ik zeker nog eens bestellen maar dan iets waarvan zeker is dat er veel groente bij zit. Dankjewel Bob!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Nu tijdens Corona onwijs tevreden over de hygiëne die geboden wordt. Met de eerste fiets bezorgd, handschoentjes aan etc. Dank!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste friet van Nederland! Aanrader!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en bestelling op tijd bezorgd,

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere dikke friet en top burger!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten Lekker en goede prijs

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.Het eten komt warm aan en was goed op tijd. Het is allemaal goed verzorgd.Ga zo door Bob en Co!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Vegaburger en je patatjes zijn zooo lekker. Ik wil ze hebben. ☆☆☆☆☆ De bezorgers ook. Hahaha ☆☆☆☆☆ Is het mogelijk om voor je naar betalen gaat een donatie te doen voor de fooienpot?

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en prima op tijd. We hebben heerlijk gegeten

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en bezorging was top, fijn dat dit nog kan met het hele gebeuren rondom Corona.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan een heel verhaal houden maar eigenlijk komt het op het volgende neer. Altijd goed!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 1 smiddags bestelling geplaatst bij BOB en Co. Werd prisies op tijd bezorgd . De Vega lasagne was heerlijk! Dus dit doen we volgende week weer!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte bezorging, lekker eten

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsalon was een flater weinig rauwkost en het is met rauwkost en al in de oven gedaan.Ik had dit al een keer eerder besteld toen was het beter. De burgers waren goed. Ik bestel geen kipsalon meer. Bezorging was snel dus top .

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd netjes op tijd gebracht, heerlijk gegeten. Bedankt voor deze service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Simpelweg de beste friet van Nederland. Aanrader voor iedereen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sate besteld, was weer heerlijk. hadden er ook apart patat bij besteld, maar dat zat er al standaard bij. was niet nodig

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker !!! (Hans van reisorg. Van Verre)

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kan iets warmer.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en wat een luxe dat het bezorgd werd:-)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel en betaalbaar!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Bob en Co saus was zeer flauw en er was weinig smaak verschil qua saus tussen de Griekse en de truffel burger. waarschijnlijk waren net ook twee dezelfde Burgers Smaak was wel goed

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jose’s Favourite , gebakken ossehaaspuntjes, heet dat nu jodenhaas? Was lekker maar was wel met pikante saus terwijl er knoflooksaus op de kaart staat. Bezorging prima

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat en frikandellen waren lauw/koud en alles wat op de frikandelspeciaal hoort te zitten lag ernaast in het zakje. De satesaus was ook niet meer warm

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud...

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet erg warm, kroket wel nog.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk maar het wachten op bezorging duurt echt enorm lang.. dik anderhalf uur voor een patatje met een snack 😅

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima, lekker en snel bezorgt. Top

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer dat de kipfilet in de ceasar salade is vervangen door kippendij. Ik had dat graag van te voren geweten want dan had ik hem niet besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb ruim 50 minuten gewacht op mijn eten, toen het er eindelijk was was het allemaal afgekoeld. Vind het onbegrijpelijk dat je zo lang moet wachten en dat het dan ook nog koud is.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers gegeten!!! En n goede service en snelle levering, top!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig op tijd en zoals gewoonlijk van uitstekende kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg was er niet meegedeeld aan de bezorger dat de milkshake was uitverkocht. Ik had al betaald. Hij had het geld niet bij zich. En er zat geen broodje bij de kroket. Later kwam hij het geld terugbrengen. Dat is dan netjes. Slechte communicatie dus. Jammer

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet als altijd. Ook de milkshakes zijn smullen.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere frites, snelle bezorging Zoals altijd top!

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en stipt op tijd! Al jaren fan!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer als vanouds! Lekker.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel een beetje tegen bezorging was niet compleet, wel netjes opgelost. en i.p.v. patat oorlog bleek ik een curry speciaal te hebben gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Maar door de drukte moesten we anderhalf uur wachten op de bestelling. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit zijn we niet gewend van Bob, maar uitlevering bestelling liet 2 1/2 uur op zich wachten. Toen het eindelijk kwam, bleek het eten koud, frikandel speciaal lag op zn kop in de zak, alle saus en uitjes ernaast..

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers voer voor de stevige trek. Prima bezorging.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Eten was heerlijk!

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de vis in een te dik “ meeljasje”. Verder heel tevreden. Ook snelle bezorging was O.K.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frikandellen speciaal lagen allebei onderste boven in het zakje en alles wat er op hoorde te zitten lag lis onder in de Zak. Dit gebeurt vaker en erg jammer

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heerlijk als altijd!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen peper saus bij de biefstuk. Ik had gebeld maar die was op. Hadden ze wel even mogen zeggen. Biefstuk was koud. De sparerips zaten in een plastic bak en die was kapot. Waarschijnlijk gesmolten. Er zaten allemaal kleine stukjes plastic op het vlees. Was niet te eten. Ik heb gebeld en we kregen 10 euro terug. De kipsalon vonden we niet zo lekker De broodje hete kip en wrap met carpaccio was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en perfecte thuis breng service!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en lekker eten

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en was ontzettend snel geregeld dankjewel Bob.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten! En super thuis bezorgd

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lang wachten op bestelling om 17.15 besteld en om 18.30 bezorgt. Bestelling was niet compleet, ijs wel snel nabezorgt.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd tevreden en was het altijd super lekker, maar sinds een tijdje niet meer. Nu was de patat niet goed gebakken, sommigen waren zelfs nog deels rauw. Kroket leek niet van Dobben en de kipnuggets waren vroeger beter. Hadden de volgende dag allemaal buikklachten. Hoop dat het gaat verbeteren, jullie waren super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat mijn eten arriveerde lag m’n broodje volledig door het tasje heen verspreid en was alles zijknat van de saus. Waardeloos.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en lekker.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top gegeten!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bob en Co:Bedankt voor je positieve reactie!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vanavond een biefstuk besteld bij Bob en Co, hij was verrukkelijk! Echt super! Is echt een aanrader.

Reactie van Bob en Co:Bedankt voor je enthousiasme en goede review! Altijd leuk om te lezen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat! Ook de andere snacks waren top.

Reactie van Bob en Co:Top om te lezen dat onze huisgemaakt friet in de smaakt valt! Tot snel

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed en lekker. Bezorging duurde iets te lang maar geen ramp hoor.

Reactie van Bob en Co:Bedankt voor de reactie Gerard en goed om te horen dat alles lekker was. We zullen de elektrische fiets een beetje opvoeren;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg na vele keren proberen hebben we weer pech gehad met het eten . Mijn kaasstengels kwamen ijskoud aan en zaten los door hele zakje met de saus gemengd waardoor het helemaal doorweekt was met saus ! Ook de pindasaus was exteem dun en niet te eten ! Dit was voor mij de laatste keer dat ik bij jullie heb besteld .

Reactie van Bob en Co:Beste Patricia, onze excuus dat de bestelling niet geheel naar wens was. Bedankt voor de moeite om een melding te doen. De kaastengels gaan we voortaan anders verpakken, om dit te voorkomen.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was half koud en ruim 25 minuten later dan afgesproken tijd.

Reactie van Bob en Co:Beste Greuter, Het is zeker niet onze gewoonte om later te bezorgen dan gevraagd. Zeker niet als je dit op tijd doorgeeft, zoals jij hebt gedaan. Ons excuus!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker en de lekkerste patat. Saté was ook erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel geleverd

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer dat de bezorging altijd zo lang duurt, of soms nog langer

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten. Jammer dat de saté stokjes te lang waren. Ze staken uit de verpakking zodat de saus er uitgelekt was. Op het bakje met varkenshaas was kip geschreven, wat bijna niet leesbaar was.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet en schnitzel. Belden keurig vooraf over de bestelling. De bezorger brengt alles in een gewoon plastic tasje; de koudgeworden warme saus moest nog even opgewarmd.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super !!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd stipt op tijd, heerlijke friet en met zorg bereide, verse producten. Top zaak!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijk verse salades. Zoals altijd bij Bob & Co gewoon perfect.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en lekker gegeten, zoals altijd!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed, zowel de bezorging als het eten. Soep besteld die eigenlijk niet besteld kon worden. Er werd meteen gebeld na de bestelling geplaatst te hebben. Tijdens gesprek bleek er nog over te zijn dus kregen we toch de soep, top!! (En lekker dat-ie was :-))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker! Voor de 2de keer softijs besteld via eigen site. Vreemd dat als je de smaak aanklikt die je graag wilt, alsnog gebeld word met de vraag welke smaak je wilt omdat dit niet is aangegeven. Lijkt mij dan toch een fout van de site. Erg jammer dat je dan telefonisch doorgeeft welke smaak je besteld hebt en dan bij bezorging toch 2 verkeerde softijsjes krijgt! Waarom word je dan alsnog gebeld om het door te geven?

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, warm en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is als altijd prima! De bezorgin g liet deze keervwat te wensen over helaas. De tas leek gescheurd, waardoor er meer saus in de zakjes zat dan in de bakjes. Ben dit niet gewend dus tippie voor de volgende keer!

Reactie van Bob en Co:Thnx voor de tip! we geven het door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren een deel van de bestelling vergeten, maar dat werd snel nageleverd.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat slap. Eten lauw had patat oorlog maar bijna geen satesaus.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langer dan een uur moeten wachten op 2 salade's. Beetje jammer

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlak voor sluit niet bestellen, normaal erg goed nu een heel stuk minder

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een tijd lang niks besteld bij bob en co toch maar weer eens gedaan. Op het eten heb ik geen aanmerkingen dat was gewoon goed. Maar de bezorging laat te wensen over. Wij hadden aan gegeven het eten om half 6 te ontvangen helaas kwam het eten ruim 15min later gelukkig was het wel nog goed warm

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, helaas was ik vergeten bij opmerkingen door te geven hoe laat we het eten wilden hebben daardoor een beetje te vroeg

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere hamburgers en patat. Online bestellen en betalen is echt super makkelijk.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het bestelde goed warm afgeleverd. Prima in orde dus.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke cheeseburger en snel bezorgd!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd! Patat was vers, knappperig en nog lekker warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goed eten en keurig verzorgd!

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De troeter kroketten zijn niet lekker. Dikke korst en de inhoud is waterig en spoot er bij de eerste hap uit. Bij allebei op de kleren. Dus (nog) geen succes.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwart over 6 besteld half 8 gekregen beetje laat plus er zat in broodje carpatio een haar en niet van mij?

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare-ribs en patat.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een grote bestelling vandaag. Allemaal helemaal prima, de top kwaliteit die we gewend zijn! Alleen ‘weer’ de saté saus werd vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel! Toppie!

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom moet ik 5 eurocent betalen voor een papieten zak? Het voedsel was zalig??

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, maar vooral de goed gebakken patat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam het eten een half uur later dan de verwachtte tijd. Satésaus was koud. Het eten was prima, alleen is het portie saté ( varkenshaas) wel wat weinig voor een volwassen man. Verder prima hoor. We komen absoluut terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burgers, maar de pestosalade bestond voornamelijk uit pasta, weinig pesto, salade, kip en smaak. De bezorging was bijna een half uur later dan beoogd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vlot bezorgd!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers mochten iets warmer patat was heet maar de burgers lauw. En we misten een sausje maar goed dat kan iedereen gebeuren. Verder was het eten wel heerlijk en de bezorging uitstekend!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Super! Heerlijk gegeten! De saté en de hamburger zijn absolute aanraders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd en lekker gegeten ?

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed lekker en volgens afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Verrukkelijke sate. Op tyd en..... warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg heb ik niets met het eten van bob en Co probeer het steeds weer . Bacon en cheeseburger hadden weinig smaak . Dit was voor ons de laatste keer dat we hebben besteld bij bob en Co

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat wij besteld hadden was naar wens, en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Patat heet en knapperig. Hamburgers goed. Kipcorn prima. Snelle bezorging (vrijdag 18u is het best druk nl)

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Helaas geitenkaas salade gekregen i.o.v. broodje geitenkaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de fiets wegbrengen naar plekken in het buitengebied is niet echt handig. Het eten was meer koud dan warm! :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super en zelfs 15 minuten te vroeg. Wat een lekkere classic hamburger. Ga zeker vaker bestellen

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top kwaliteit en super bezorging

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme, knapperige frietjes en heerlijk hamburgers. Prima op tijd bezorgd. Top!

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling bezorgd na ruim 2 uur

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Maar we hebben 1.5 uur moeten wachten op ons eten dat vonden we voor frietjes echt veel te lang. We hadden aaan gekruist bezorging zo snel mogelijk. Nu kon 1 van ons niet eten omdat het te lang duurde.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

No need to speak Dutch. Ordered online, with the help of Google Translate, delivery was FAST, food was GREAT!!

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel en precies zoals ik aangegeven had in het vakje toelichting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en smaak.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb ca. 1,5 uur moeten wachten op een patat en een frikandel

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke friet! Bezorgd op de fiets in Katwoude en nog warm ook?

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, blij met de fijne broodjes weer bij de club italiano!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kibbeling niet met de sla in één bak doen. Patat frites was iets te bruin.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie ook mijn mail: Te kleine porties patat Milkshakes niet geleverd ook niet na nabellen Te weinig geld terug gekregen voor de niet geleverde milkshakes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, was de bestelling niet compleet, moest ik 7 minuten aan de lijn wachten voor ik dit kon doorgeven, en was de halve haan zo droog als karton.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top verse spullen gewoon een feessie om daar te bestellen ook het bezorgen altijd netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en stipte bezorging. Een aanrader!

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer besteld, was echt super snel bezorgd, binnen 20min was ons eten eral. En nog goed warm en heel lekker. Echt een aanrader (vooral de burgers en patat)

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Temperatuur iets te koud, smaak uitstekend.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bleek na bestellen dat de te verwachten aflevering 1 uur en 20 minuten later was na bestellen. Dit hadden wij nog nooit ervaren ook omdat we hadden besteld om 17:31.. Uiteindelijk was het 1 uur en 10 minuten. Toch wel heel lang wachten zo...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf stond al op de site dat de bezorgtijd langer was dan normaal. Fijn dat dit al gemeld wordt! Uiteindelijk werd het toch nog eerder bezorgd dan was aangegeven. Prima service en het eten is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de champignon kroket besteld, dit bleek echter een vlees variant te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was superlekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Bob&Co. vanaf plaatsen bestelling tot bezorgen zat een uur. Eten werd per fiets bezorgd en aangezien dat best een stuk fietsen is, was t al flink afgekoeld. Burger was rood van binnen (kan iemands smaak zijn) houd ik niet zo van. Friet was perfect en lekkere saté saus.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de patat erg zout vandaag, en het broodje van de club italiano vond ik minder dan de originele Italiaanse bol. Jammer. Meestal erg te trevreden!

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zondagavond na 45 minuten al netjes bezorgd en weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is altijd netjes op tijd. Het is altijd super lekker en vers. Bob en Co zijn heel aardig en hebben veel hart voor de zaak. Alleen de saté saus wordt nog weleens vergeten en vervolgens nagebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima! Besteld (afhalen) via site werkt goed

Reactie van Bob en Co:Bedankt voor de review

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten superlekker en goed warm.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was niet van dezelfde kwaliteit als waarop jullie een 8 hebben gekregen. Niet lang genoeg gebakken en daardoor erg slap. Bestellingen levering was netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mocht wat meer saté saus op de berenhap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, het was heerlijk.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk de bestelling goed afgeleverd alles goed warm en nog in de verpakking. Top dat alles nu goed geregeld is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag is altijd drukke dag qya bestellen duurde daarom ook lang voor het eten kwam. Had een friet speciaal besteld maar kreeg helaas een friet zonder saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en keurig op de aangegeven tijd bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta pesto salade viel een beetje tegen. Was wat aan de natte kant en er zaten vrij harde penne tussen.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. de spare ribs en het broodje van Merel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super snel en netjes! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten, goede kwaliteit en vriendelijke personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische site en alles klopte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en zeer goed gevulde salade! Ik ga zeker vaker bestellen!

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gehaktballen waren op, 5 kwartier moeten wachten, niet echt heet meer en 1 patat te weinig. geen succes

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en perfecte bezorging

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

Reactie van Bob en Co:DAnk je wel voor de review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ging een beetje verkeerd, maar werd leuk opgelost

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd gebracht, dit gaan we vaker doen

, 26-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en zelfs eerder dan tijdindicatie, prima eten!

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de milkshake er niet bij was.Jongen bood aan om alsnog te bezorgen , maar Ik heb gezegd doe maar een volgende keer bij de bestelling.

Reactie van Bob en Co:Ha Aliejanne, Bedankt voor je review en excuses van de Milkshake. Zet het volgende x bij de opmerkingen erbij.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en snelle service, ondanks vakantie drukte. Zoals we van Bob&Co gewend zijn...

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wat weer lekker mmmm

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wat weinig patat. We hadden 1 grote en 1 kleine, maar dit zat in 1 zak en was minder dan dat je zou verwachten.

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

????????????????

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was bijzonder smakelijk. Het vlees was goed gaar, de frites knapperig en de sla was vers met een goede dressing. De maaltijd werd op het afgesproken tijdstip bezorgd. Jammer dat het ijs op was. Voor herhaling vatbaar!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste hamburger ooit

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld met goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super handig dit! Vooral het vooraf betalen. Scheelt weer gedoe met geld.

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door ziggo storing vertraging in de bestelling werd keurig over gebeld. Top.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude, slappe friet :( normaal altijd super eigenlijk

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, altijd goed!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super!

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bestelling pas na 2 uur werd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was dit keer 2 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, kan alleen iets warmer en dan met name de patat. Maar verder uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou om 17.45 bezorgd worden het eten. Werd om 18.00 gebeld dat onze bestelling bij het verkeerde adres was bezorgd. Om 18.30 werd ons eten gebracht. Heerlijk warm Netjes dat ik gebeld werd!! Dit was onze eerste keer dat we besteld hebben bij bob&co. En zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de saus en uitjes waren niet mee geleverd. Meteen gebeld en met een paar minuten kwamen ze alsnog.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had aangegeven dat we 17:45 se bestelling wilden ontvangen. Echter kwam deze al voor 17:30. Mijn dochter van 7 heeft hem aangenomen, zij was alleen thuis omdat ik bij de zwemles van m'n andere dochter was.

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging als activiteit is prima uitgevoerd, vriendelijk meisje die excuses maakte voorbde late bezorging. Niets mis mee dus. Maar met het late moment van bezorgen was alles mis. Om 20.30 uur aan de warme prak is niet aangenaam.

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling komt altijd precies op het gewenste tijdstip. De kipnuggets met echte stukjes kipfilet zijn wat mij betreft heerlijk. De Bob&Co saus past goed bij de malse chickenwings.

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden de saté saus erg dun

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP! :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salade's en patat. Precies op tijd bezorgd.

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt.

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had ook graag een apart lijstje gehad om een saus apart bij te bestellen. Verder erg makkelijk bestellen zo!

Reactie van Bob en Co:Bedankt voor de tip! Hier gaan we wat aan doen.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bob en Co:Bedankt voor de beoordeling! Gr. Bob&Co

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opeens een ander merk kaassoufles die ik niet lekker vond en m'n zoontje ook niet. Was tegenvaller. En we hadden 3 gewone friet ipv 1 grote. Bezorging was super snel!

Reactie van Bob en Co:Ha Hilde, Bedankt voor je review, echte fijnproevers zijn jullie, want inderdaad....we hadden een verkeerde levering gekregen. Gelukkig zijn de oude vertrouwde kaassoufles weer beschikbaar. Gr. Bob&Co

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is goed en bezorging netjes op tijd. Als je even geen tijd hebt om te koken een prima oplossing.

Reactie van Bob en Co:Bedankt voor de beoordeling! Gr. Bob&Co

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en lekkere producten en goed warm bij bezorging. Snelle levering in een half uur!

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima in orde en erg lekker. Helaas hebben wij 1 uur en 20 minuten moeten wachten op onze bestelling. Wij hebben om 18:23 besteld en even voor achten werd het bezorgd door een meisje op een brommer, we besloten om niets te zeggen over de lange wachttijd omdat zij daar ook niks aan kan doen. Bij het openen van de tas bleek er één hamburger door de hele tas heen te zitten. Meteen weer het meisje terug geroepen en zij heeft telefonisch contact met jullie opgenomen. Er werd geopperd om een nieuwe hamburger te komen brengen maar aangezien wij graag met zijn allen aan tafel willen eten heeft zij alles meegenomen en werd de bestelling op nieuw gemaakt. Deze werd binnen 20 minuten geleverd. Raar dat het in ene wel kan. Het is niet erg om te wachten op het eten maar informeer de klant dan wel. Anderhalf uur op je bestelling wachten vind ik niet erg netjes. Het is dat wij al betaald hadden via jullie bestel app anders hadden jullie het linea recta weer mee terug kunnen krijgen om

Reactie van Bob en Co:Beste Koen, Bedankt voor je review! Helaas was het deze dag erg druk en waren de wachttijden inderdaad langer dan dat je van ons mag verwachten. De reden dat de nalevering sneller ging dan de eerste x, is simpelweg omdat het rond dat tijdstip een stuk minder druk is qua bestellingen en daarbij krijg je natuurlijk voorrang op alles. Om het goed te maken hebben we je een kortingscode toegestuurd. Gr. Bob&Co

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne ervaringen met bob& co gehad en nooit iets te klagen gehad. Helaas vanavond wat minder. Toen onze bestelling eindelijk bezorgd werd en het tasje open deed zag ik dat het doosje waar het belegde broodje inzat open was gegaan. Daardoor waren alle belegde onderdelen van het broodje verspreid in de tas geraakt. Ondanks dat was het wel erg lekker en we blijven zeker bij bob& co bestellen.

Reactie van Bob en Co:Beste Amber, Bedankt voor je reactie. We zullen hier meer aandacht aan besteden. Tot snel! gr. Bob&Co

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als je even geen zin of tijd hebt om te koken.

Reactie van Bob en Co:Beste Nicole! Bedankt voor je beoordeling! We koken graag voor je;) gr. Bob&Co

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed snel en warm

Reactie van Bob en Co:Bedankt voor de beoordeling! Gr. Bob&Co

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als nieuwe Broekies, hebben we afgelopen weken al 3 keer Bob of co aan de deur gehad. Eten is van goede kwaliteit. Een goede hamburger met een goed broodje. Bezorging op tijd. Vaste klant in wording

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. En top bezorging. Nabezorgen van de milkshake was een echte service !!!!

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Bob en Co:Bedankt voor de beoordeling! Gr. Bob&Co

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Bob en Co:Bedankt voor de beoordeling! Gr. Bob&Co